Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/5180233 www.bgdnes.bg

За рекордния, 10-и сезон на сериала "Столичани в повече" по пет хиляди на епизод й дава Любо Нейков

Рекорден хонорар за участие в 10-ия сезон на "Столичани в повече" ще получи актрисата Стоянка Мутафова. Продукцията на Любо Нейков е най-дълго излъчваната досега в национален ефир. 10-ият сезон ще е абсолютен рекорд за роден сериал.

Точно затова Любо Нейков е развързал кесията и ще награди солидно основните актьори. Стоянка Мутафова е привлечена да участва, като ще получава по 5 хил. лева на епизод. Ако се снима във всичките над 20 серии, една от най-обичаните актриси ще увеличи банковата си сметка с над 100 хиляди лева.

Реклама

Стояна внимателно е обмислила дали да приеме предложението да се снима отново. Тя признава, че в последно време ангажиментите вече й тежат. Снимките за сериала обаче са по часовник и не може да има никакво закъснение. Този график много натоварва актрисата. Понякога не се чувства добре и й е трудно да изглежда бодра в сцените. Въпреки това Нейков я е убедил да участва.


"Той много се грижи за мен. Благодарна съм. И снимки е съобразявал с мен. Много добър човек се оказа. Истински приятел, а не по задължение или дежурно. Грижи се истински. Щом му се обадя, веднага казва: "Спокойно, всичко се урежда", откровена е Стояна. Мутафова помислила дали да участва дори и след като чула примамливото предложение, и накрая казала "да".


С голяма сума ще бъде наградена и екранната жена на Нейков - Албена Павлова. От самото начало тя е сред най-запомнящите се персонажи, а драмите й с Чеканов вдигнаха рейтинга на българската сапунка. Останалите актьори ще получат далеч по-малки суми. В продукцията участват повечето актьори от "Комиците", които така или иначе се водят на работа при продуцентите Любо Нейков и Евтим Милошев. В предните сезони сериозно възнаграждение получаваше Силвия Лулчева, но според хора от екипа в новите серии нейната роля няма да е толкова основна. Дует "Ритон" ще завършат годината още по-богати. След като получиха колосалните над 200 хил. лева от "ВИП брадър", те получиха и хонорар от няколко хиляди лева за епизодична роля в „Столичаните“.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама