Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/5182756 www.bgdnes.bg

Веско Маринов сменя гардероба. Изпълнителят бори депресия със скъпарски костюми

 С чисто нов гардероб ще посрещне новата година Веско Маринов.

Любимецът на малки и големи се е юрнал презглава преди коледните празници из столичните мъжки бутици, за да поднови изцяло визията си за 2016-а.
Топпапараците на "България Днес" уловиха Веско в ден на шеметно пазаруване. Трубадурът на МВР, както е по-известен изпълнителят, тичаше от магазин в магазин, пръскайки пари на поразия.


Шопинг разходката започна, след като Маринов върна костюм, от който е останал недоволен, в един от бутиците. След като си прибра парите, Веско се запъти в много по-скъп мъжки магазин, където е редовен клиент. Подобно на някоя капризна мадама, изпълнителят на "Горчиво вино" се забави повече от час в луксозния бутик.
Поредна година Маринов ще посрещне празниците сам. Певецът е необвързан от дълго време насам и удря на камък при всеки опит да намери любовта.
"Тежко ми е да съм сам, но все още не съм изгубил надежда, че ще намеря правилния човек" - сподели наскоро Веско в свое интервю.


Според близки до изпълнителя той е много огорчен от няколкото си трагични раздели. Затова Маринов бори самотата, пръскайки пари по магазините.
Освен безгранично чувствителен Веско бил и суеверен. Той смятал, че ако се сдобие с изцяло нов гардероб, ще започне живота си на чисто и ще намери и правилната половинка.
Дано успее!

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама