Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/5239069 www.bgdnes.bg

ЕКСКЛУЗИВНО: Преслава залюби най-добрия приятел на Бирмата

Фолкпевицата Преслава има нов мъж в живота си, научи ексклузивно "България Днес".


Човекът, с когото в момента дели постелята си, се казва Недко и е на 24 години - със седем години по-млад от изпълнителката, която от известно време не крие страстта си към по-малки от нея мъже. Още по-любопитно в любовната история е, че Недко доскоро е бил най-добрият приятел на бизнесмена Георги Станоев (Жоро Бирмата), който беше предишният любовник на фолкпевица №1 в България. Заради Преслава двамата се изпокарали и са в обтегнати отношения.

Реклама


Свръхинтересната ситуация, в която са попаднали замесените лица, има дълга предистория. Недко се запознава с Преслава по времето, когато приятелят му Жоро има връзка с нея. Цялата компания са неразделни и купонясват и пътуват заедно. Недко и Преслава демонстрират чисто приятелски чувства, а Бирмата толкова държи на приятеля си, че дори го взема да живее в дома си. 24-годишният Недко остава при него цели 6 месеца, които са белязани с отлични отношения и множество партита. В един момент настъпва краят на отношенията между младия бизнесмен и изпълнителката, които бяха белязани от поредица скандали, гарнирани с боеве по нощни заведения и обвинения за пословичната ревност на Бирмата, който не позволявал на други мъже да се доближават до любимата му.


"Бирмата обаче не подозираше, че проблемите ще дойдат от най-близкото му обкръжение и го очаква много тежко предателство. Когато Недко разбра, че Преслава е свободна, започна да й пише често. Отначало са си писали общи неща, но постепенно са се появили чувства и двамата са се събрали без знанието на Бирмата. Странно е и, че Преслава се е поддала на подобно изкушение, знаейки, че последствията може да са много драматични", разказаха пред вестника хора от най-близкото обкръжение на двамата младежи.


Младият Недко наскоро се сдобил с уникален подарък - уникален автомобил "Ферари" на стойност 250 000 евро (около половин милион лева). Тузарското превозно средство му било подарък от родителите, тъй като момчето нямало сериозни финансови възможности и разчитало на техните пари. Именно луксозното возило силно впечатлило Преслава, която в момента с вози до него във "Ферари"-то.
"Недко няма толкова пари, колкото Бирмата - разчита на това, което му дадат родителите. Някак си обаче е успял да завърти главата на Преслава", коментираха още близки на новия любовник на фолкпевицата.


За безоблачната им любов обаче настанали тежки времена, когато Бирмата разбрал за двойното предателство - най-добрият му приятел си ляга с любовта на живота му. Младият бизнесмен буквално не можел да си намери място от ужас - не можел да повярва, че човекът, на когото е дал подслон и винаги е бил готов да помага, го е предал. Станоев, който винаги държал на справедливостта и коректността, звъннал на Недко по телефона. С гневни думи му обяснил, че не може да постъпва по този начин и за него вече не съществува заради бруталното предателство. Бирмата прекратил всякакви отношения с приятеля си и настоял никой от обкръжението му да не го споменава в негово присъствие.


Новият любовник Недко не е популярен в публичното пространство - самият той предпочита да не се набива на очи и затова дори няма профил в социалната мрежа Фейсбук. Познат е предимно сред кръговете, които са чести посетители на нощните заведения в столицата, и сексапилни девойки, които търсят заможни млади господа. Сега популярността му расте скорострелно и се превръща в още по-апетитна хапка за златотърсачките, които ще са готови на всичко, за да го отнемат от Преслава. В момента обаче той е лудо влюбен в нея и не иска и да чува за други момичета, които да се доближават до скъпоценното му "Ферари".


През последните дни упорито се тиражираше информация, че Преслава има любовна авантюра с футболиста от националния отбор Иван Бандаловски. Според мълвата двамата ги запознал Валери Божинов, с когото Бандата играе в сръбския клуб "Партизан". Името на добричлийката се свързва и с колегата й Фики Стораро, с когото често могат да бъдат засечени в обща компания. Преди това пък на дневен ред беше актьорът Станимир Гъмов, който беше насила нарочен за неин любовник в къщата на "ВИП брадър". Истината е, че изпълнителката е просто приятелка с тях и в отношенията им няма нищо повече.

Реклама

Жоро атакувал Галена и Алисия

Страстта на Жоро Бирмата към фолкпевици не се ограничава с връзката му с Преслава.


Преди време младият бизнесмен опитал да свали нейните колежки Галена и Алисия. Изпълнителките дори му отговаряли на съобщенията, но така и не се стигнало до нищо сериозно, тъй като и двете от доста време са обвързани. Бирмата бил доста настоятелен и проявил желание да се среща с всяка от тях, но те така и не откликнали на желанията му.


В момента личният статус на Бирмата е обвит в мистерия и не се знае коя е жената до него и дали наистина съществува такава.

Реклама
Реклама
Реклама