Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/5242718 www.bgdnes.bg

Натали Портман, Кийра Найтли и Дейзи Ридли - като тризначки

Една от най-първите роли в киното на Кийра Найтли е на Сабе - героинята-дубльорка на Падме - героинята на Натали Портман в “Междузвездни войни: Епизод I - Невидима заплаха”. Тогава всички медии започват да пишат за приликата между двете актриси.

Години труд и актьорска игра костваха на Найтли да излезе от сянката на колежката си. Днес обаче западните медии отново отвориха темата за приликата помежду им, за да ги сравнят физически с новата изгряваща звезда Дейзи Ридли, която играе ролята на Рей в седмата серия от сагата “Междузвездни войни”. Трите са като три капки вода. Дотолкова си приличат, че западните медии започнаха да предполагат как трите май ползвали едно и също лице.

Реклама

Писанията не се понравиха на Ридли.

“Защо трябва да съм като някой друг? Хората все повтарят, че приличам на Кийра Найтли, но в действителност това е доста обезсърчаващо”, коментира наскоро в интервю 23-годишната британка.

Дейзи Ридли е първата жена в историята на поредицата, на която е дадена главна роля. Освен това седмият епизод на “Междузвездни войни” е първата роля за младата актриса.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама