Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/5243263 www.bgdnes.bg

Бирмата стяга ОТМЪЩЕНИЕ

"Жоро Бирмата ще си отмъсти по някакъв начин на бившия си най-добър приятел Недко за това, че тръгна с любовта на живота му - фолкпевицата Преслава. Той е човек с чест, който иска да запази достойнството си." Това казаха пред "България Днес" хора от близкото обкръжение на Георги Станоев.


Младият бизнесмен се раздели с изпълнителката преди няколко месеца, но наскоро преживял тежък емоционален удар. Един от най-близките му хора - 24-годишният Недко, подло зад гърба му започна връзка с добричлийката. Отношенията им не останали дълго време в тайна и новината достигнала до ушите на Жоро Бирмата.
Негови приятели предполагат, че младият бизнесмен няма да остави нещата по този начин и ще търси лично възмездие. Той вече е провел телефонен разговор с Недко, в който му обяснил, че не може да постъпва по този начин и поведението му не е никак мъжко. Бирмата бил бесен от факта, че е предаден от приятел. Поведението на Преслава не го изненадало, тъй като през последните години Бирмата видял много от нея и тя не се свеняла да демонстрира фриволно поведение.

Реклама


Дали ще има отмъщение и в какво точно ще се изрази само времето ще покаже, категорични са познати на Станоев. Според тях Недко няма да издържи дълго време на темпото на Преслава, която постоянно обикаля цялата страна по участия. Нерядко тя пътува и в чужбина, където също има ангажименти. Малкото свободно времето, което има, изпълнителката използва, за да наваксва със спането. "Финансовите възможности на Недко са крайно недостатъчни за жена като Преслава. Впечатлил я е със своето "Ферари", но вероятно тя ще иска много повече от возене в луксозен автомобил. Ще му трябват доста пари за подаръци и екскурзии зад граница. Недко ще трябва често да моли родителите си за пари, за да изпълнява прищевките на популярната си любима", разсъждават приятели на Бирмата, които са силно възмутени от постъпката на 24-годишния младеж.


Бирмата за последно беше свързан с любовна авантюра с фолкпевицата Деси Слава, но тя категорично отрече. "Пълни глупости. Понякога се чудя какво ли не прочетох! Нямам против да се пише, но си мисля, че е редно да има някаква... де да знам... журналистическа етика. Да, познавам Бирмата, излизали сме няколко пъти с други приятели, но никога не съм имала отношения с Жоро. Защо се пишат глупости и непроверени неща - нямам идея", заяви пред "България Днес" Деси Слава.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама