Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/5245820 www.bgdnes.bg

Заминава за остров Бали, жената на Калин Терзийски - бясна от забежката му

След месец актрисата Елен Колева стяга багаж за дълъг престой на остров Бали. Това съобщи с категоричност самата тя. По думите й - имала нужда да се пречисти и временно да се откъсне от цялата негативна енергия, която я засипва напоследък.

"Преди да навърша 32 години, ще замина - тръгвам в началото на март. Не знам какво ме очаква там, но знам, че след като се върна от това приключение, никога повече няма да бъда същата", казва брюнетката, която в последно време се изявява и като поетеса на любовни стихове.
Актрисата, изиграла роля във филма "Шивачки", преди броени дни се забърка в пореден скандал. Тъкмо се беше позабравила обсъжданата й в миналото връзка с бизнесмена Александър Найденов-Майонезата, и Елен отново прикова вниманието на медиите към себе си. Причина за това стана признанието на психотерапевтката Ивана Генова, че Колева има интимна връзка с мъжа й - поета Калин Терзийски. Самата Елен отрече това да е истина във фейсбук.

Реклама


"Калин е важен човек в живота ми. Нашата среща не беше случайна. Той почти не редактира стиховете ми. Насърчи ме да пиша и ме подкрепи да се развивам в тази насока. Не съм интимна с него. Нека не ставаме за смях", казва Колева.
"България Днес" потърси за коментар лекарката Генова, която е един от най-добрите специалисти в София в областта на клиничната психология и когнитивно-поведенческа терапия. Тя категорично отказа повече да дава подробности около отношенията си с Калин Терзийски.
"Няма какво да ви кажа по този въпрос", отсече докторката.
Упорито продължава да мълчи и Кайо, както го наричат най-близките му приятели.

Написа стих за нея

Калин Терзийски се вдъхновява от значително по-младата от него Елен Колева и това ясно си личи от последните стихове на поета. Той посвети любовна творба за актрисата, което най-вероятно е извадило от релси търпението на Ивана Генова - жената, с която той живее над 15 години на семейни начала.

ТЯ ХОДИ

На Елен Колева

Тя ходи
Гледам я
С известно съмнение
Дали всичко това е красиво?
Се питам
Лицето и е като
Кафеникава мед
А тялото - цялото
Е в стегнати извивки и детайли
Краката и са стройни
И тропат по паркетите на стаите
Тя ходи
И краката и великолепно
Трептят и плуват из пространството
И претърколват се един по друг
Защото са божествено заоблени
Отвътре

Димана ДОЙЧИНОВА

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама