Реклама
https://m.bgdnes.bg/sol_i_piper/article/5371252 www.bgdnes.bg

Тя не отказва на никого!

Мълчалива и дашна, но струва 3000 евро

Креватна кукла с име Памела е най-скъпият екземпляр в сексмагазините

Гъвкава секскукла пъди жените от семейното ложе.
Мечтата на всеки загорял мъж се сбъдва! Тя се чука и мълчи. Най-накрая на пазара се появява свръхреалистична изкуствена сексбогиня. Миньонче с ръст 155 см и супер тънка талия превзема креватите на самотниците. Куклата е произведена в Китай, но никак не прилича на азиатка. Всеки мъж, който може да отдели 3000 евро, с голям кеф ще може да мачка чаршафа с нея.


Благодарение на изключително гъвкави стави синеоката силиконка е подвижна и е идеална партньорка за изпълнение на позите от Кама Сутра. Покритието й е направено от специални модерни материали, които имитират истинска човешка кожа. Естествено, по куклата няма нито едно косъмче, но производителите са склонни да изпълняват и заявки за изработка на модел за фетишисти на тема окосмяване. Цицорестото русо изкушение носи име, което любовникът й пожелае, като според проучване най-често тя се казва Памела.

Реклама


Оказва се, че най-желани екземпляри от секскуклите са тези, които не могат да говорят. Въпреки че някои са програмирани да произнасят редица пиперливи реплики, купувачите наблягат на мълчаливи сексробини. Реалистичното копие на мъжката мечта е с огромни бомби и малко стегнато дупе. Бельото за модела се продава отделно, като има всякакви варианти и цветове.


Китайците са огромни почитатели на всякакъв вид кукли за самозадоволяване. Както е известно, броят на мъжете в азиатската република надвишава драстично този на жените. В резултат на това в сексмагазините ври и кипи от клиенти за най-различни модели, имитиращи жени.


"Тази руса кукла е суперхит. Перфектно допълнение за креватна гимнастика. Категоричен съм, че не ми трябва истинска съпруга, силиконката ми е предостатъчна", смее се задоволен потребител на излизане от магазина.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама