Реклама
https://m.bgdnes.bg/sol_i_piper/article/5398957 www.bgdnes.bg

Дива милионерска дъщеря фучи с 480 км/ч

Алексис ДеДжория винаги е обичала живота в бързата лента. Като малко момиче дъщерята на милиардера предприемач Джон Пол ДеДжория казва, че е била "дивото дете в семейството."

"Винаги правех нещо. Скачах с колелото от доковете във водата, карах скейтборд, чупех си разни неща, просто се забърквах във всякакви неприятности и вдигах много шум," споделя тя пред CNBC.

Реклама

Днес ДеДжория също обича да вдига шум, но 38-годишната дама с гарваново черна коса, която е майка на едно и мащеха на три деца, предпочита да го прави на пистата, фучейки с 480 км/ч странно изглеждаща кола.

ДеДжория е трикратен шампион на Националната хотрод асоциация на САЩ и наскоро разви най-високата си скорост от 520 км/ч, с което стана и първата жена състезател, която завършва състезанието за по-малко от четири секунди.

ДеДжория прекарва по-голяма част от времето си, пътувайки със своя екип механици, менджъри и нейния съпруг Джеси Джеймс, който е гуру в света на мотоциклетите и риалити ТВ звезда.

С баща, чието състояние се оценява на 3.1 млрд. долара, ДеДжория признава, че някои може би очакват тя да води по-спокоен живот. Тя обаче твърди, че баща й я е научил на важността на здравата работа и на това да успяваш сам.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама