Реклама
https://m.bgdnes.bg/sol_i_piper/article/5401074 www.bgdnes.bg

Хвани ги, ако можеш! Мъжът на цицорестата Ашли е ревнив като Отело, че и повече

Какъв пробив, гола и дебела, но на корица

Иде краят на анорексичните модели по кориците на известните списания! Едрата Ашли грее като мазна торта на първа страница на американско издание.
Голите снимки на пухкавата Ашли Греъм, която пробива и става най-известният модел XXL, радват окото на любителите на тлъсти жени. Съпругът й Джъстин, когото фетишистите на тема плът обявяват за абсолютен късметлия, също се включва в скандалната фотосесия. На един от най-добрите кадри именно той стиска големия бюст на Ашли. Оказва се, че ревнивият й мъж категорично забранява нечии други ръце да докосват неговата красива, но мазна съпруга. След дълги преговори с един от най-добрите световни фотографи Жил Бенсимон Джъстин Ървин успява да се намести на разголената снимачна площадка.


Това е поредният огромен успех за 28-годишната американка. За последните 12 месеца тя успява да достигне връх в кариерата си, като се появява само по бански и на корицата на "Спорт илюстрейтед". Този месец красивата дебелана е първата жена с плюс размер, която се разголва за челната страница на американското списание "Максим". Шоколадовата манекенка има и своя модна линия за бельо от началото на март, която е предназначена за всички по-закръглени дами.


"Това, че сме по-пищни, не означава, че не можем да сме секси. Бельото, което предлагам, кара жени като мен да се чувстват добре в кожата си", коментира Ашли.
Тя работи последните две години по колекцията и споделя, че винаги когато търси бельо, намира секси сутиени, които не са удобни, и обратното. Точно това стимулира и пухкавата моделка да изобрети сутиен, в който комбинира и двете тенденции.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама