Реклама
https://m.bgdnes.bg/svyat/article/13873992 www.bgdnes.bg

"Добрите самаряни" не са добри самаряни! Акушерка пребива бебе с кошара

Акушерка пребива бебе с кошара

Зла акушерка подхвърля бебе като баскетболна топка към кошарка, но не уцелва.
Кошмарното престъпление в родилното отделение е станало в нюйоркския район Лонг Айлънд, предава телевизия Ен Би Ес. То е разкрито случайно от бащата на жертвата - Фидел Синклеър тайно снима новородения си син през завесите, когато нервната лелка го ликвидира. Бебето Нико е родено само два дни преди да пострада (случила се миналия петък) в "Болницата на добрите самаряни" в Лонг Айлънд. Само няколко часа по-късно той проявява симптоми на белодробна недостатъчност. Новороденият Нико е преместен в интензивно отделение в заведението, където очевидно не са добри самаряни. Синклеър се промъква до вратите на реанимацията и снима момчето си, докато акушерката преповива бебто.

То ревва, а жената с разбити нерви изтрещява и го хвърля към кошарката за спане, но не я уцелва. Нико пада по лице на земята. Абокатите му се отскубват от ръцете. Бащата влиза вътре с викове, в помещението настава суматоха. Медицинската работничка е арестувана, но добрите самаряни от "Болницата на добрите самаряни" измислят още един начин да шокират семейството.

Два дни по-късно на майката е казано, че новороденият Нико трябва да се долекува, но пък тя е длъжна да освободи леглото, защото то им е необходимо.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама