Реклама
https://m.bgdnes.bg/svyat/article/14879834 www.bgdnes.bg

Майки ужасени от най-грозния корем

Бременна с най-ужасяващия корем е на път да откаже хиляди жени да раждат деца. Датчанката Мишел Майер-Морси хвърлят в потрес и шок милиони хора по света, когато показва тялото си, докато е бременна с тризнаци. Вместо да виси надолу заради бомбастични си обем, коремът й стърчи на метър пред нея. Или почти на толкова. Заради опъването и тежестта на три бебета кожата е синьо-лилава и прорязана от линии, наподобяващи хиляди миниатюрни стрии.

При тази гледка много от дамите на шега, но и с лек ужас казват, че желанието им да родят дете се е изпарило на секундата. В същото време те не спират да хвалят майката супергерой, а възхищението им нараства дори още повече, когато разберат, че преди да роди тризнаците, Мишел има близнаци.

Датчанката се превръща в интернет звезда, като публикува видеоклипове на своя "хаотичен" живот с близнаци и тризнаци. Въпреки че трябва да гледа пет малки деца накуп, тя се чувства "щастливо омаломощена" и единственото, за което съжалява, е, че малчуганите растат прекалено бързо.

Четете още

Светла Иванова се бори с бирения корем

Светла Иванова се бори с бирения корем

Жаси от "Сделка или не" чака 4-о бебе

Жаси от "Сделка или не" чака 4-о бебе

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама