Реклама
https://m.bgdnes.bg/svyat/article/15475916 www.bgdnes.bg

Порнодивата Джена Джеймисън обездвижена от странна болест

Нонстоп повръщане и мускулна атрофия на краката близо 2 години мъчат порнодивата Джена Джеймисън и никой доктор не може да разбере какво й има. На всичкото отгоре й предвиждат едва 6 месеца живот, но тя е решена да не се дава на смъртта и да се бори. И резултат има.

Бившата актриса от филми за възрасти разкрива през февруари 2022 г., че най-накрая се прибира вкъщи след двумесечен престой в болница. Тя шокира феновете си с признание, че със седмици не излиза от тоалетната на клиниката, където се счупва да повръща. Освен това е принудена да се движи с инвалидна количка, защото я мъчи чудовищна слабост в краката, поради което долните й крайници са почти напълно неизползваеми.

Реклама

Първоначално се предполага, че Джеймисън има синдром на Гилен-Баре - рядко състояние, при което имунната система на човек атакува периферните нерви. Това впоследствие е изключено. В публикация в инстаграм от март 2022 г. тя казва на последователите си, че лекарите смятат, че има нещо "неправилно" с нейния "феморален нерв", което се отразява на силата в краката й. И тази диагноза не е потвърдена, но лекари й изправят косата, когато й казват, че й остават около 6 месеца живот. Тогава тя се взема в ръце и си събира багажа от клиниката, за да търси алтернативно лечение.

След най-ужасната година в живота си Джена вече тренира почти всеки ден, може да се изправя на крака и макар и трудно, да ходи. Променя драстично храненето си, посещава хипербарни камери и надживява 6-месечната прогноза на лекарите. Твърди, че въпреки ужаса се чувства добре и е благодарна, че може отново да се научи да ходи.

Четете още

Бомбата под юргана Уанда Нара пак отрича да е тежко болна

Бомбата под юргана Уанда Нара пак отрича да е тежко болна

Порнокралицата Джена се разпада

Порнокралицата Джена се разпада

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама