Реклама
https://m.bgdnes.bg/svyat/article/15835849 www.bgdnes.bg

Оса взривява силиконово седалище на трансшоуменката Джесика Алвес

Бомба в дупето си залага трансшоуменката Джесика Алвес, като го наблъсква с 2200 кубика силикон и за награда получава възпаление на задните части.

Джесика, която до неотдавна се подвизава като "живия Кен" Родриго Алвес, вече е жена и гигантските й бомби и дупе не оставят никакво съмнение към кой пол иска да я причисляват. Само че новите й женски атрибути причиняват не точно главоболие, а по-скоро дупеболие, защото там се оказват и най-големите й проблеми. Последният е отпреди 2 седмици, когато зла испанска оса взема на прицел седалището на Алвес. По това време тя го припича на Ибиса и прави планове за фамозен позакъснял рожден ден в Лас Вегас. Но вместо да пие коктейли за 40-ия си рожден ден с приятели, шоугърлата тръгва на турне по болници да лекува ужиленото си дупе.

Реклама

Жилото причинява жестоко подуване, като Джесика първо отива в испанска болница да й източат насъбралата се течност. В резултат в гигантското й дупе остава дупка. След това минава и през британска клиника. За да е още по-лоша ситуацията, след няколко дни мястото се възпалява, което налага спешно махане на имплантите, преди плътта на некротира. Това се случва в САЩ, а отчаяната от спихнатия си задник Джесика е решена да отиде отново в Истанбул за консултация и повторно изграждане, тъй като хирурзите там й правят формите първия път.

Пред феновете си Алвес се жали, че умира от страх, защото ще трябва да мине нова операция на задните части. Което е доста странно при положение, че тя вече има над сто пластични хирургически интервенции зад гърба си, за които твърди, че профуква над 1 милион долара. Всъщност не "профуква", а "инвестира", както се изразява самата трансджендърка, защото това било инвестиция в нейното щастие.

Щастието не е съвсем пълно, защото дупето създава не за първи път проблеми на Джесика. Последните Коледа и Нова година тя прекарва в болница отново заради възпалените си задни части. Въпреки всички тези проблеми тя не смята в никакъв случай да се отказва от огромните силикони във всички части на тялото си.

Четете още

Мъжът с най-много пластични операции ще се подложи на 58-ма (Галерия)
Мъжът с най-много пластични операции ще се подложи на 58-ма (Галерия)

Мъжът с най-много пластични операции ще се подложи на 58-ма (Галерия)

След 42 разкрасителни интервенции - 
нос затрива живата кукла Кен

След 42 разкрасителни интервенции - нос затрива живата кукла Кен

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама