Реклама
https://m.bgdnes.bg/svyat/article/15876583 www.bgdnes.bg

Мацка продаде къща, за да има по-малки гърди

Къщата си за по-малки цици разменя майка на две деца, която не може да взема хлапетата да ги гушка, защото гърдите й пречат.

Британката Виктория Марш има огромен естествен бюст чашка Н, но вместо да се радва на природните си дадености, тя страда от жестоки болки в гърба и раменете, ходи по лекари и физиотерапевти, пречат й да върши домакинска работа и по няколко пъти на ден трябва да си слага талк под гърдите, за да не се претриват. Проклятието да имаш огромен бюст далеч не приключва с тези неудобства и здравословни проблеми, пише "Мирър". Оказва се, че Виктория не може да прави нещо, което всички други майки правят стотици пъти - да вземат на ръце децата си, за да ги прегръщат. Именно това тежи най-много на Виктория. След гърдите.

Реклама

Тя кандидатства за операция за намаляване на бюста по здравна каса, но искането й е отхвърлено. Така тя се принуждава да продаде дома си, за да може да финансира хирургическата интервенция, която струва 10 хиляди паунда и продължава 4 часа.

Големите гърди са генетична особеност на родата на Марш, която посочва, че още на 16 г. има чашка ДД и е била обект на твърде голямо и досадно внимание.

Четете още

УХА! Певицата Маги Джанаварова наду ОГРОМЕН бюст след раждането

УХА! Певицата Маги Джанаварова наду ОГРОМЕН бюст след раждането

Силикон на тон на ЧРД на Нора Недкова

Силикон на тон на ЧРД на Нора Недкова

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама