Реклама
https://m.bgdnes.bg/svyat/article/19042878 www.bgdnes.bg

Елтън Джон си сменил половината тяло

„Не е останало много от моето тяло", разкрива шокиращо Елтън Джон, който признава, че са му сменили един куп телесни части и органи заради куп здравословни проблеми.

Емблематичният изпълнител разказва за медицинските си неволи, докато изнася реч по време на премиерата на нов документален филм, посветен на живота му. Филмът, озаглавен „Елтън Джон: Никога не е късно", обръща внимание на 50-годишната кариера на 77-годишния певец, докато той се готви да изнесе последния си концерт на стадион Доджър. Представяйки филма, пуска шега, от която публиката я побиват тръпки: „За да бъда честен с вас, не е останало много от мен. Нямам сливици, аденоиди или апендикс. Нямам простата. Нямам дясно бедро, ляво коляно или дясно коляно. Всъщност единственото, което ми остана, е лявото ми бедро", разкрива Джон. „Но аз все още съм тук. И не мога да ви благодаря достатъчно, вие сте хората, които ме държаха", продължава сър Елтън.

Миналия месец звездата разкри, че се възстановява от тежка очна инфекция, която е достатъчно сериозна, за да засегне зрението му. През 90-те години му е поставен пейсмейкър, за да се справи с нередовния сърдечен ритъм. През 2009 г. Джон е хоспитализиран с бактериална инфекция и грип, преди да му бъде открит абсцес на апендикса през 2013 г. и пристъп на „стомашен грип" през 2016 г.

Четете още

Спокойно! На Елтън Джон му няма нищо, вече си е вкъщи

Спокойно! На Елтън Джон му няма нищо, вече си е вкъщи

Сър Елтън Джон също напусна Туитър
Сър Елтън Джон също напусна Туитър

Сър Елтън Джон също напусна Туитър

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама