Реклама
https://m.bgdnes.bg/svyat/article/19115985 www.bgdnes.bg

Джъстин Бийбър в паника заради оргиите с Пъф Деди, потъва вдън земя

Вдън земя от срам потъва Джъстин Бийбър, който "се затвори за света" и не смее да се покаже пред хорските очи заради участието си в някогашните оргии на Пъф Деди. Канадският изпълнител е на ръба на пълен колапс, тъй като е изправен пред разтърсващата възможност мръсните подробности за връзката му с Шон Комбс, известен с прякорите Пъф Деди, Пи Диди или просто Диди, скоро да бъдат разкрити пред целия свят, твърдят източници пред Ин тач.

Вътрешни хора, близки до 30-годишния певец, казват, че той се е скрил от света, докато се бори с тревожното си минало, когато е бил зелен 15-годишен младеж, опитващ се да впечатли магнат от музикалната индустрия, чиито извращения едва сега излизат наяве. Бийбър бе протеже на Пъф Деди и често е бил сред гостите на оргиите на рапъра, припомня изданието.

Реклама

"Никой не знае какво се случва с Джъстин - казва член на вътрешния му кръг. - Сякаш е изчезнал от картата след ареста на Диди и излизането на всички гнусни подробности", продължава източникът. Близките на Бийбър се притесняват, че той може да се върне към старите пороци с наркотици и алкохол, заради които е имало периоди от седмици и месеци, когато охраната му на няколко часа, докато спи, е трябвало да проверява дали е жив.

Наскоро се появява видео от 2009 г., в което Диди разказва как ще прекара един "луд уикенд" с 15-годишния тогава Джъстин. "Къде излизаме и какво правим, не можем да разкрием, но определено е мечтата на 15-годишно дете. Беше ми дадено попечителство над него и през следващите 48 часа той ще бъде с мен и ще полудеем", казва рапърът. Отдавна се говори, че Диди е открехнал Джъстин за наркотиците и алкохола още тогава. Нещо, заради което Бийбър едва не се самоубива няколко години по-късно.

Четете още

Душевен катарзис: Джъстин Бийбър се извинява по списък

Душевен катарзис: Джъстин Бийбър се извинява по списък

Хейли Бийбър: С Джъстин се обичаме, хейтът ме кара да се чувствам много зле

Хейли Бийбър: С Джъстин се обичаме, хейтът ме кара да се чувствам много зле

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама