Реклама
https://m.bgdnes.bg/sport/article/12602775 www.bgdnes.bg

Водят бразилките в "Левски" на СПА

Звездите Уелтън и Цунами се обясниха в любов на половинките си в Марково

Дни на романтика, любов и пълна почивка настанаха за звездите на "Левски". В неделя те надиграха ЦСКА-София с 2:0 в голямото дерби на българския футбол, а след това получиха заслужени 5 дни почивка от старши треньора си Станимир Стоилов.

Това бе добре дошло за двама от бразилците в състава на "сините". Усетили есенното захлаждане у нас, те побързаха да заведат жените си на СПА ваканция с топъл басейн и джакузи. Крилото Уелтън Фелипе и борбеният бек Вендерсон Цунами отпрашиха към богаташкото пловдивско село Марково в полите на Родопа планина.

Реклама

Бразилската група се похвали с кадри от идилията, на която се наслаждава в последните дни.

"Твоето щастие е и мое. Обичам те толкова много! Благодаря ти, боже, за всичко", обяснява се в любов Уелтън на половинката си Стефани Ногейра. Именно той вкара едно от попаденията във вратата на "червените". Тя му отвръща с думите: "Аз и ти завинаги". Зеленооката пищна бразилка е любителка на татуировките и пиърсинга.

Плътно с тях са и големите им приятели Цунами и чаровната му съпруга Маяра Миранда, които са взели и малкия си син.

"Толкова много те обичам! Моето семейство е благословено от Бог!", пише самият Цунами. Вчера футболистите взеха жените и излязоха на разходка на колела. Уелтън и Стефани се качиха на АТВ-та, докато Цунами повози семейството си в мини джипче. Двете бразилки в "Левски" обичат да прекарват най-много време в СПА зоната, подготвяйки се за първата си истинска зима в живота. Двете още не са виждали сняг на живо.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама