Реклама
https://m.bgdnes.bg/sport/article/9541136 www.bgdnes.bg

Акрапович баща №1

Треньорът на ЦСКА прибра малкия си син от Германия, учи го на плуване

Баща мечта е треньорът на ЦСКА-София Бруно Акрапович. Той отделя всяка свободна минута на своите деца.

В последните дни той се събра с малкия си син Елияс. Малчуганът е роден и израсъл в Германия в близост до град Аугсбург. Той е от втория брак на Акрапович с красивата Ивана. "България Днес" видя, че малкият наследник на Бруно вече е в София.

Реклама

Таткото използва малкото си почивни дни, за да води Елияс на закрит басейн и да го учи на някои техники в плуването. Баща и син са стриктно екипирани с плувни шапки. Интересното е, че наставникът на "червените" предпочита да носи сини бански и синя шапка. На джапанките си пък е изписал с фулмастер инициалите на името си. Акрапович никога не се разделя и с коженото колие с кръст на врата си.

Елияс от малък гони и топката. Не е ясно дали семейството на Бруно ще се пренесе за постоянно в София, докато той води ЦСКА. От втория си брак Акрапович има и вече пораснала щерка на име Дияна. Тя е истинска хубавица, но все още не е идвала на мач на татко си в българската столица.

Иначе 53-годишният босненски специалист има и голям син Аарон, който е футболист. Той е от първата жена на бившия играч, която е италианка. 27-годишният ляв защитник тренираше преди време с "Локомотив" (Пд), докато татко му бе начело на "черно-белите". Той е юноша на "Реджина" и дори има 12 мача за националния отбор на Италия до 17 години. Впоследствие обаче играе в отбори от долните дивизии на Ботуша.

Очаква се съвсем скоро Аарон да доведе официална снаха, а Бруно да стяга голяма сватба. Големият му син от години люби италианския модел Анджелика Сколаро.

В началото на пандемията през март миналата година Акрапович се изолира със любимите хора от фамилията си в Аугсбург. "Грижа се за семейството си. Събрах се с дъщеря ми и малкия ми син и им обръщам доста внимание. Така или иначе не можеше да тренираме, заради което хванах самолета и се прибрах. Аз се намирам край Аугсбург, но реално живея извън града", разказва тогава Бруно Акпарович.

Реклама
Реклама
Реклама