Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/11873612 www.bgdnes.bg

Звездата Крисия: Хора, нямам силикон, спрете се!

18-годишната девойка мисли да учи в чужбина

Секси снимки с прилепнало потниче, под което няма сутиен, си пусна Крисия. Това веднага предизвика вълна от предположения, че младата певица си е сложила силикон.

"Крисия, забрави си сутиена", "Добре ти стоят новите придобивки" и още куп подобни постове се появиха под снимките на изпълнителката.

Реклама

Самата певица обаче реши да разкрие истината пред вестника с думите: "Хора, нямам силикон, спрете се! Не смятам и да си слагам", сподели талантливата певица.

Преди време майката на певицата Ангелина Тодорова категорично заяви, че дъщеря й няма никога да си сложи силикон, особено на устните, тъй като по рождение те били плътни и сочни.

"Не смятам, че детето ми и по-нататък ще се възползва от този тип козметична намеса", каза Ангелина преди повече от три години.

Крисия явно се вслушва в думите на майка си и предпочита да си остане натурална. Само преди дни певицата навърши 18 години, но не отпразнува с шумно парти, тъй като е в траур по повод кончината на баща си Марин.

"Имам планове за лятото и те не са свързани само с пеене. Смятам да кандидатствам в чужбина и да пробвам там. Ако ме приемат, ще съм най-щастливата, ако не, може и да се върна в България. Ще видим. В момента се наслаждавам на хубавото време", каза още Крисия.

Крисия в момента няма гадже, но и не смята да разкрива подробности за интимния си живот. "Това са лични неща и ако има да се случва нещо, то ще се разбере", категорична бе Крисия на въпрос дали вече има връзка с любим човек.

Реклама
Реклама
Реклама