Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/12731354 www.bgdnes.bg

Оперираха наш каскадьор в Холивуд

Сложиха ми пластина и на другия крак, добре съм, казва шампионът по таекуондо Антон Касабов

Един от най-успелите българи в Холивуд - каскадьорът актьор Антон Касабов, претърпя две сериозни операции, продължили повече от 10 часа в Щатите. Резултатът от тях е отличен, но сега за синеокия красавец предстои най-трудното - възстановяването.

Реклама

"Слава на Бог, всичко мина добре. Преди четири години скъсах кръстни връзки на дясното коляно, но продължих да тренирам. Оказа се, че не само че съм "изтъркал" краката си, но и единият е започнал да се изкривява като на каубоите. Двете операции, които се наложиха, бяха, за да се сменят връзките, като взеха част от кожата над коляното ми", разказа каскадьорът. Междувременно отрязали костта на подбедрицата и сложили титаниева пластина, за да се изправи кракът. "Двете операции бяха в една и слава на Бога, успешни. Аз от 11 години, когато минавам през летищата, пищят всички скенери заради сменената лява става, така че съм свикнал донякъде с болката. Сега шест месеца ще се възстановявам и нямам търпение да се върна в залата, децата ме чакат", сподели Касабов.

В Америка той има детска школа по таекуондо. Световният ни шампион по таекуондо живее в Лос Анджелис от години. На 19 г. стана абсолютен европейски шампион и спечели всички титли. През 2005 затвърждава славата си на най-добър майстор на Стария континент. Снима се в много холивудски продукции, майстор е по бойни изкуства, проспериращ модел. Именно поп звездата Мадона иска да го снима в неин клип, но красавецът изпуска шанса си, като не връща обаждане на мениджъра й. "Не знаех за интереса й, просто бях изморен и си легнах. На другия ден ми се разкрещяха, че спешно й трябвало човек като мен, но... изпуснах шанса си. В САЩ, ако мигнеш, минута по-късно, край", смее се Касабов. Актьорът, завършил 2-годишната актьорска програма при при Джоан Берън и Ди Браун, иска да снима и български филм за Васил Левски. "Калин Врачански смятам да участва. В момента още събирам средствата", казва Касабов.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама