Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/18287104 www.bgdnes.bg

Пепи, който полетя от 7-ия етаж, се подобрява

Силата на човешкия дух 

Оцелялото по чудо 17-годишно момче има голям шанс отново да проходи 

Пепи, който по чудо оцеля след падане от 7-ия етаж, вече движи леко краката, ръцете и пръстите си, а шансът да проходи отново е много голям.

Това разкриха от благотворителната организация "Подай ръка\Заедно за по-добро бъдеще", която помага за възстановяването на момчето.

Реклама

Страховитата история се разигра през лятото на миналата година в Дупница. На 18 август, точно на рождения си ден, Пепи отива на гости при своята приятелка. Бабата на момичето не го харесва. Когато тя се прибира, за да се скрие от нея, Пепи влиза в гардероба. В продължение на почти два часа момчето стои заключено вътре буквално без въздух. След повече от час и 50 минути в крайна сметка на Пепи му става лошо, завива му се свят, от липсата на въздух губи ориентация. Излиза от гардероба, за да си поеме въздух, излиза на терасата, след което полита от 7-ия етаж на блока.

Някаква висша сила или чудо помагат на тийнейджъра да оцелее. Полетът му завършва върху баластра и момчето оцелява, въпреки че има много наранявания.

"Пепи вече се намира в рехабилитационния център в Плевен, където в продължение на месец младото момче ще е на терапия за възстановяване. За всички процедури ще бъдат заплатени 9000 лева, които вече има осигурени, чрез "Подай ръка\Заедно за по-добро бъдеще" и благотворителен базар, който се състоя в негова подкрепа. Борбата за по-добър живот и по-добро бъдеще за Пепи продължава. След изписването от центъра за момчето ще изградим и нова баня и тоалетна в дома му през август, за да му създадем удобства, докато се възстанови напълно", посочват от благотворителната организация.

Всеки може да подкрепи Пепи и неговата битка чрез сметка;

BG60STSA93000027878362

Банка ДСК/STSABGSF

За Подай ръка ЗПДБ/ Give a Hand ZPDB

Основание: Дарение за кауза на Подай ръка 8

PayPal; [email protected]

Събраните средства ще бъдат изразходвани по изграждане на нова баня за момчето, за разходи по неговото лечение и битова среда. Може да се свържете и с "Подай ръка\Заедно за по-добро бъдеще" на телефон 0893 025 067 и екипът ще ви съдейства напълно.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама