Реклама
https://m.bgdnes.bg/futbol/article/14795336 www.bgdnes.bg

Стартираха летните контроли, efbet предлага опции за залози advertorial icon

Повечето футболни отбори в България стартираха с предсезонната си подготовка

Вече се играят и първите контролни мачове. Сезонът в efbet Лига се подновява на 15 юли. Дотогава единственият футбол по родните терени ще бъдат приятелските срещи. efbet предоставя множество опции за залози дори в тези контроли с приятелски характер.

В четвъртък от 19:00 часа един срещу друг ще се изправят двама участници от тазгодишното издание на УЕФА Лига на конференциите. В спаринга сили ще премерят българският ЦСКА 1948, чийто основен спонсор е efbet, и румънският "Сепси". Финиширалият на третата позиция в изминалия сезон в efbet Лига е сочен за лек фаворит с коефициент за победа в контролата - 2.40*. Равенството е оценено на 3.20*, а ставката за успех на румънския клуб е 3.00*.

ЦСКА 1948 вече изигра първата си проверка по време на провеждащия се в Словения лагер. "Червените" завършиха 1:1 с местния гранд "Марибор", като дори изпуснаха победата в самия край. До края на лагера остават мачове със "Сепси" (29 юни), "Динамо" (Загреб) (3 юли) и "Панатинайкос" (5 юли). На 9 юли футболистите на треньора Атанас Рибарски гостуват в Солун на "Арис" в последната си контрола. Сезонът в efbet Лига за ЦСКА 1948 започва с тежко гостуване на "Левски". Вече може да се залага и за срещите от този първи кръг. Победата за "Левски" е с коефициент 2.35*, равенството на стадион "Георги Аспарухов" е оценено на 3.00*, а знак 2 се котира на 3.40*.

Трима полузащитници се присъединиха към подготовката на ЦСКА 1948 в Словения. Това са голмайсторът на efbet Лига за сезон 2022/23 Ивайло Чочев, Парвиз Умарбаев и Антонио Вутов. Първите двама бяха получили по-дълга почивка, след като играха мачове за националните отбори на България и Таджикистан. Вутов пък бе представен като ново попълнение преди дни.

Исландският национал Видар Йорн Кяртансон също ще подсили ЦСКА 1948. 33-годишният таран за последно игра в съседна Гърция за тима на "Атромитос", за който вкара 8 гола в 34 двубоя във всички турнири. С трансфера на Кяртансон ЦСКА 1948 се надява да разреши проблемите си в атаката. "Червените" разполагат само със Светослав Диков на този пост, след като Александър Колев и Ангел Бастунов напуснаха, а Евгений Сердюк е трайно контузен. Кяртансон има 32 двубоя за националния отбор на Исландия, в които вкарва 4 гола. Играл е за норвежкия "Волеренга", израелския "Макаби" (Тел Авив), руските "Ростов" и "Рубин", както и за шведските "Хамарби" и "Малмьо".

ЦСКА 1948 е с третия най-висок шанс да спечели efbet Лига в предстоящия сезон 2023/24. Шансовете това да се случи се определят с коефициент 8.00*, като пред тях са само "Лудогорец" (1.85*) и ЦСКА-София (2.50*). "Левски" е с 15.00*. Всички опции може да откриете в секцията "Дългосрочни събития" на efbet.com.

 *Коефициентите могат да подлежат на промяна. Актуалните коефициенти могат да се видят непосредствено преди залог на платформата efbet.com.

 *Участието в хазартни игри крие риск от развиване на зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична в секция "Разумно залагане" на efbet.com и в сайта на НАП.

Реклама
Реклама
Реклама