Реклама
https://m.bgdnes.bg/futbol/article/17075434 www.bgdnes.bg

Шампионска лига отново е тук, вижте с кои мачове се завръща! advertorial icon

След двумесечна пауза битките от УЕФА Шампионска лига по футбол се подновяват. Още този вторник два от фаворитите за трофея ще имат гостувания в осминафиналната фаза на турнира. Актуалният носител на купата „Манчестър Сити“ има визита на коравия датски тим „Копенхаген“. 14-кратният шампион в надпреварата „Реал“ (Мадрид) пък гостува на германския „РБ Лайпциг“. Срещите ще можете да наблюдавате от 22:00 часа, съответно в ефира на Макс Спорт 4 и Макс Спорт 3. Актуални коефициенти за залози ще откриете на сайта efbet.com.

„Манчестър Сити“ се намира в уникална форма и има 12 победи и 1 равенство в последните си 13 мача от всички турнири. За последно „гражданите“, водени от мениджъра Хосеп Гуардиола, допуснаха поражение на 6 декември миналата година от „Астън Вила“. В своята група в Шампионска лига през есента английският тим бе безупречен като завърши с пълен актив от точки на върха. „Копенхаген“ не е толкова категоричен. От началото на годината датският тим е записал 3 победи, 3 загуби и 1 равенство. В efbet откриваме коефициент от 12.00* за домакинска победа, 6.20* за равенство и 1.24* за успех на гостите.

Мениджърът Хосеп Гуардиола похвали нападателя Ерлинг Холанд за страхотното му представяне в послединя мач. Тогава норвежецът заби и двете попадения за победата с 2:0 над „Евертън“. „Не можех да си представя, че след два месеца почивка той ще раздвижи това огромно тяло и веднага ще влезе отново във форма, но той се върна. Сигурен съм, че ще ни помогне. Казах му да остане позитивен и положенията за гол ще дойдат. За нас е много важно Ерлинг да е с нас“, добави Гуардиола. Холанд е фаворит в efbet за голмайстор по всяко време в мача с „Копенхаген“, като коефициентът да се разпише е 1.50*, следват Оскар Боб (2.20*) и Хулиан Алварес (2.25*).

 „Реал“ (Мадрид) също изглежда доста солиден в последно време. Отборът на треньора Карло Анчелоти се утвърди на върха в испанската Ла Лига, като дръпна с 10 точки на „Барселона“. В събота „белите“ победиха категорично и преследвача си „Жирона“ с 4:0 и вече имат аванс от 5 точки пред тях. През есента „кралският клуб“ бе категоричен в груповата фаза на Шампионска лига и записа 6 победи от 6 мача. Последното поражение на „Реал“ бе на 18 януари, като тогава тимът отпадна от „Атлетико“ (Мадрид) за Купата на краля след продължения. „РБ Лайпциг“ определено не е в най-добрата си форма и в последните си 5 мача има само 1 победа, 3 загуби и 1 равенство. Германският тим е на пето място във временното класиране на Бундеслигата. Победа за домакините се котира със ставка 2.70* в efbet, равният резултат е оценен с 3.65*, а успех за „Реал“ - 2.50*.

Наставникът на мадридчани Карло Анчелоти смята, че неговите играчи са най-добрите на планетата. Винисиус Жуниор вкара първия гол, а след това изработи други два в съботната среща. „Когато Вини играе по този начин, за мен той е №1 в света. На второ място бих сложил Белингам, Родриго е трети, Кроос - четвърти, Валверде е пети, а шести е Камавинга.”

Фаворит за голмайстор по всяко време е Лоис Опенда с коефициент 2.20*, а ставката за Винисиус е 2.35*.

В сряда програмата на Шампионска лига предлага още два вълнуващи мача. „Лацио“ приема баварския колос „Байерн“ (Мюнхен) (1 – 4.70*, X – 3.85*, 2 – 1.72*), а „Пари Сен Жермен“ е домакин на „Реал Сосиедад“ (1 – 1.67*, X – 3.80*, 2 – 5.20*).

 *Коефициентите могат да подлежат на промяна. Актуалните коефициенти могат да се видят непосредствено преди залог на платформата efbet.com.

 *Участието в хазартни игри крие риск от развиване на зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична в секция "Разумно залагане" на efbet.com и в сайта на НАП.

Реклама
Реклама
Реклама