Реклама
https://m.bgdnes.bg/krimi/article/17125380 www.bgdnes.bg

ПОРЕДЕН ГАФ! Погват силиконката Катрин за опасно шофиране, не държи волана, а гали най-милото си!

Пореден гаф записа силиконката Катрин. Сега я погват за опасно шофиране, не държала волана, а галела кученцето си. Това става ясно. Това става ясно от съобщение на Софийската районна прокуратура.

 Образувана е преписка след подаден сигнал за опасно шофиране на жена по бул. „История Славянобългарска" в гр. София. В сигнала е посочено, че на видео, разпространено в социалните мрежи се вижда, че докато Катрин Йорданова шофира гали куче и не държи волана на автомобила си с ръце, съобщи Районна прокуратура- София.

Реклама

След запознаване със сигнала, наблюдаващият прокурор е преценил, че за да бъдат установени обстоятелствата по случая е необходимо да се извърши проверка. Такава е възложена на 02 РУ – СДВР, като наблюдаващия прокурор е дал указания за действия, които следва да бъдат извършени в хода й.

Катрин бе хваната да шофира дрогирана в понеделник. Два дни по-рано тя публикува поредния си клип как шофира луксозна кола с превишена скорост. Йорданова прекара в ареста 24 часа и излезе във вторник срещу 5 хил. лв. гаранция.

"Досега не съм приемала кокаин. Знам, че тези тестове са фалшиви, но не искам да се обяснявам. Нарочена съм. Спортувам - ходя на фитнес и на бокс. За клиповете съжалявам, няма да пускам повече такива", заяви 23-годишната миска.

Тя стана известна в началото на януари, когато публикува първия скандален клип. На фона на чалга парче Катрин поздрави феновете от колата си, която се движи с 256 км/ч по магистрала "Тракия".

Четете още

На букети с пачки СЕ КЕФИ скандалната Катрин

На букети с пачки СЕ КЕФИ скандалната Катрин

Мис Силикон 2023 Карина Атанасова: Катрин е нагла! Реши, че е над закона!

Мис Силикон 2023 Карина Атанасова: Катрин е нагла! Реши, че е над закона!

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама