Реклама
https://m.bgdnes.bg/krimi/article/17298806 www.bgdnes.bg

Психично болна жена заплаши инфлуенсърка, че ще застреля детето й на рождения му ден

Психично болна жена е заплашила инфлуенсърка, че ще простреля детето й на рождения му ден. Потърпевшата Ясмин Кирилова описа за първи път за заканите преди три месеца. Жената е освидетелствана с психологично заболяване и тормози Ясмин непрекъснато.

„ Ще нарежа детето ти и ще го сложа в буркани " – това беше една от заканите, които Ясмин Кирилова получи. Тогава и от прокуратурата се ангажираха да подхващат дейности.

Реклама

„ Не съм серпантина да получавам закани. Дори след описа нещата станаха в пъти по-зле, тъй като дамата видя, че ѝ се разминава безнаказано. В обществените си мрежи споделя, че няма какво да ѝ направи полицията и ще прави каквото си желае. Вече употребява бомбени и джихадистки закани. Тя тормози и доста други хора с изключение на мен, споделя, че ще убие и доста други деца. Тормози и един мъж. Нямам никаква визия какво тъкмо е предизвикало това държание. Тя се показва под името Нур Фатих и да твърди, че е от Сирия. Вече мога да я различа на улицата ", изясни инфлуенсърката пред Нова телевизия.

По думите ѝ постоянно въпросната жена я заплашва, че ще пристигна до Димитровград, където живее.

„ Когато се оплаках служителят на реда се държеше безочливо, питаше ме дали нямам ментални проблеми, че го занимавам с нелепости. Посъветва ме да си сменя номера и сметките в обществените мрежи. Последното, с което ме заплаши е, че ще пристигна да простреля детето ми на рождения му ден. Не мога да си разреша да си наема защита, колкото и да ми се желае. Вечер си пущам самолетен режим, тъй като не стопира да звъни, а когато подвигна, стартира да крещи. Експертизата по делото заключи, че е рискова за близките. Единственият вид е да влезе в клиника ", споделя Ясмин.

Четете още

Адв. Ина Лулчева за случая с Христо Шопов: Не е имало заплаха с пистолети, закани и прочие!

Адв. Ина Лулчева за случая с Христо Шопов: Не е имало заплаха с пистолети, закани и прочие!

Нотариуса към съдия Цариградска: Ще разкрия лични Ваши отношения, които не за пред хората

Нотариуса към съдия Цариградска: Ще разкрия лични Ваши отношения, които не за пред хората

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама