Реклама
https://m.bgdnes.bg/krimi/article/17298832 www.bgdnes.bg

Агресивен бивш борец тормози цяло село в Петричко

Агресивен бивш борец тормози жителите на благоевградското село Яворница и те живеят в страх. 

Любен е с впечатляваща физика и според местните има психически проблеми и е изключително агресивен. Потърпевшите са много, а в селото разказват, че въобще не смеят да излизат по улиците от страх да не срещнат въпросния мъж.

Реклама

Meстен бизнесмен споделя, че е закупил обект за строителна дейност и е наел работници. "Чуха се викове "от коя държава сте", "какви сте вие". Казах му да се успокои, че аз съм собственик. Той обаче ни каза "марш оттам", съблече се гол до кръста и повали четирима, включително мен. Не разбрах кой е и защо го направи. После разбрах, че проблемът е от 5-6 години. Местната власт не си върши работата, никой не го защитава, но има нехайство", смята той.

Друг мъж от селото обясни, че и той се е сблъсквал с агресивния бивш борец. "Удари ме във врата с юмрук, после в лицето, целият станах в кръв. Свали ме на земята и започна да ме рита. Не знам луд ли е, болен ли е. Добре, че едно момче ме спаси. Въобще нищо не съм му казвал, много пъти ме е поздравявал. Казаха ни, че нищо не може да се направи, дори да го задържат - пак ще го пуснат", обясни той.

Баща пък споделя, че докато шофирал и возил в колата децата си, въпросният мъж се хвърлил върху автомобила. Над 200 подписа са събрани с цел да се обърне внимание от страна на институциите.

Четете още

Психично болна жена заплаши инфлуенсърка, че ще застреля детето й на рождения му ден

Психично болна жена заплаши инфлуенсърка, че ще застреля детето й на рождения му ден

УЖАС! Психично болна жена тормози цял блок в Бургас

УЖАС! Психично болна жена тормози цял блок в Бургас

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама