Реклама
https://m.bgdnes.bg/misterii/article/14402671 www.bgdnes.bg

ТЕ СА ТУК! Уфолог разбуни мистерията: Царичина е ГЕНЕТИЧНА ЛАБОРАТОРИЯ НА ИЗВЪНЗЕМНИ

Пришълците правят опити под земята, има няколко входа за подземията 

Доли ЛУКАНОВА

Мистерията около дупката край софийското село Царичина започва да се разплита! Оказва се, че под земята се крие генетична лаборатория на извънземни. В това е сигурен уфологът Ценко Симеонов.

"Изляха 10 тона бетон отгоре и си мислят, че ще направят нещо. Но това няма как да стане. Един ден истината ще излезе наяве. Там, под земята, се крие генетична лаборатория", категоричен е изследователят на четвъртата раса пред "България Днес".

Реклама

Годината е 1990. Рано сутринта на 6 декември в центъра на населеното място спират военни автомобили и багер. За няколко часа на това място е изкопана дупка с дължина 15 метра и дълбочина 2 метра и половина. Районът е отцепен от армейски части, въоръжени с калашници. В селото атмосферата е напрегната като на война. Въпреки всички мерки е допуснато изтичане на информация и скоро става ясно, че в Царичина се търси нещо извън пределите на този свят. В края на операцията с кодово име "Слънчев лъч" е изкопана 160-метрова спираловидна дупка. Версиите за това какво има в нея са невероятни: съкровището на цар Самуил, първият човек, двуполово извънземно и тайнствена пирамида. И това са само част от легендите. Днес дупката е консервирана и в нея никой не би могъл да проникне. Входът на гигантския ров е затрупан с камъни, върху които е излята масивна бетонна плоча. Единствено надпис върху един камък, който гласи "Дупката", свидетелства за мащабната тайна операция преди 30 години.

"Пак ще излезе наяве. В това може да бъдете сигурни. Под земята всичко си е същото. Процесът не може да бъде спрян. Да, сега е залято с бетон, запечатано е. Не личи нищо, но има и други входове. Те не са запечатани, защото не ги знаят къде са. Само хора с енергиен потенциал могат да намерят зоната", разкрива Симеонов.

Години след края на секретната операция Ценко посещава разкопките. Намира равна поляна, но това не го отказва, тъй като започва да усеща странно присъствие. Не след дълго асеновградчанинът забелязва неидентифициран летящ обект в района и вече е сигурен, че една от най-големите мистерии в България ще има продължение.

"Един ден ще стане ясно, че там има лаборатория. Нали разбирате, че хората не са създадени от кал. Всяка раса се е пробвала да създаде население за Земята и която успее, успее. Затова сме жълти, черни, бели, всякакви. Една от генетичните лаборатории на нашата планета се намира именно край Царичина. Вътре има много развити технологии. Останали са част от експериментите на извънземната раса. Самата Ванга го казва - "За какво ви е това, дето е мамун. Нито е човек, нито е маймуна". В този ред на мисли се замислете и какво казват всички легенди на различните народи - "Дойдоха тези от небето и направиха хората". Въпросът е, че управляващите не искат обикновените хора да знаят истината", допълва уфологът.

Електроинженерът, който откри череп на извънземно в Асеновград и снима НЛО на мостика в Бургас, общува телепатично с извънземна раса. При Ценко всичко започва още докато е дете. Първоначално сънува сънища, които не може да си обясни. През 1990 година започва спонтанно да излиза от тялото си вечер. С годините започва телепатични контакти, да пише и рисува под импулс, диктуван му от друг разум.

Реклама

Проклятието мори военни и до днес

Мястото на разкопките става секретен военен обект, на който работят само екстрасенси и висши офицери. Те виждат странни летящи обекти, загадъчни светлини и поддържат контакт с извънземните. Участниците в операцията настояват изследването на царичинската дупка да продължи, но не предполагат какви проблеми ще имат години след това.

Проклятието Царичина преследва военни и до днес. Половината от офицерите и военните, участвали в загадъчните разкопки, превъртели или се разболели, казват техни колеги.

"Повечето участници след това напуснаха армията и като че ли не бяха в ред с главата. Дали това е случайно или не, не мога да ви кажа", твърди бивш военен. На друг участник в разкопките жена му получила психическо отклонение. Млад лейтенант е починал, някои се разболели фатално. Бащата на екстрасенската Ели Логинова, която води военните из тунелите на Царичина, едва оцелява след катастрофа през 2006 г. Мъжът й умира скоро след разкопките.

Четете още

Уфологът Ценко Симеонов: Свалените над САЩ са извънземни!

Уфологът Ценко Симеонов: Свалените над САЩ са извънземни!

Уфологът Ценко Симеонов:  Черно море крие база на извънземни

Уфологът Ценко Симеонов: Черно море крие база на извънземни

Уфологът Ценко Симеонов с разкритие за "България Днес":  Открих нов вид извънземно!

Уфологът Ценко Симеонов с разкритие за "България Днес": Открих нов вид извънземно!

Уфологът Ценко Симеонов алармира: Лъчезар Филипов е седмата жертва на череп от НЛО
Уфологът Ценко Симеонов алармира: Лъчезар Филипов е седмата жертва на череп от НЛО

Уфологът Ценко Симеонов алармира: Лъчезар Филипов е седмата жертва на череп от НЛО

Реклама
Реклама
Реклама