Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/1840429 www.bgdnes.bg

Софи Маринова: Спрях секса

Иво АНГЕЛОВ

Фолкпевицата Софи Маринова е сама и няма мъж до себе си. Това призна откровено пред "България Днес" самата ромска изпълнителка.

"Отдавна не съм правила секс. Нямам мъж до себе си и сега не ми е до никакви връзки. Имам много работа около издаването на новия ми албум и нямам време да обръщам внимание на мъж. Аз съм известна личност и веднага ще се разбере, ако си имам гадже. За мен важи народната приказка, че шило в торба не стои", сподели в характерния си цветист стил Маринова.

Реклама

Само за няколко седмици на нея й бяха приписани няколко връзки с различни мъже, за които тя обаче категорично отрече.

Най-пресният слух е, че Софка има интимна авантюра с общински съветник от Бяла Слатина. Нещата били толкова сериозни между двамата, че дори обмисляли сватба, с която да скрепят отношенията си. Набеденият за младоженец на ромската перла е сенатор от политическа партия ДПС. Въпреки че името му било пазено в дълбока тайна, в малкия град веднага се разнесли слухове кой точно е избраникът на Софи - Емил Димитров. Той обаче категорично отрече, че ще минава под венчилото с фолкпевицата.
"Това са пълни глупости. Не знам кой ги измисля тези неща - дори аз не бих се сетила да спретна такава клюка. Но мога категорично да кажа, че не съм имала връзка с този и някой си измисля много сериозно", коментира ромската изпълнителка.

Другият романс, който се приписва напоследък на певицата, е, че е забила богаташ от Перник, който също щяла да отведе до олтара. Говори се още, че новият избраник свалил певицата след нейно участие, като я омаял със скъп подарък - златна гривна. Освен това наредил на организаторите да платят двойно по-голям хонорар на изпълнителката, отколкото се били уговорили. Единственото й притеснение било как ще реагира синът й Лоренцо на новия мъж в живота й.

Софи Маринова толкова била влюбена, че не се поколебала да приеме предложението му за брак, което романтично получила на 14 февруари. Тя мигом забравила за двата неуспешни опита да се омъжи и казала "да" на любимия си. Заветния отговор щяла да даде повторно и в началото на юни, за когато е планирана сватбата. Плановете на влюбените са да организират пищна церемония с близо 1000 гости. Традиционно тържеството щяло да продължи 3 дни и нощи.

"Лъжа е, няма такова нещо. Те звънят и приятели да ме питат. Нали знаете, че ако си хвана гадже, веднага ще се разбере. Гледам си Лоренцо и това е. Е, ако дойде любовта, тогава вече ще му мислим за сватби", добави Маринова.

Откакто е без мъж до себе си, вече трета година, Софи събира снахите и майка си и ги води на женско парти на 8 март. И тази година не изневерили на традицията и били до 4 сутринта на дискотека. "Ходихме на участието на Тони Стораро. Събрахме се 20-30 човека", каза певицата, която изтъкна, че в момента сред основните приоритети в живота й е пускането на пазара на новия й албум. Компилацията ще е готова до края на месеца и ще съдържа 15 песни. "Някои от тях са естрадни, има цигански песни и балади, два кавъра, а три от парчетата са в дует със сина ми Лоренцо", поясни изпълнителката.
"Аз съм като всеки жив човек. Много обичам да флиртувам. Изключете си от главата, че жена на 37 години не прави секс. Още обаче не съм намерила подходящия мъж, щом не съм го представила публично. Искам да се влюбя! Често си мисля, че ако си търся по-настоятелно мъж, много е вероятно да си намеря. Но явно още не искам и се радвам на свободата си. Имам работа, с колегите много се забавляваме. И в момента не ми е фикс идея да имам мъж до себе си. Да е постоянно вкъщи и да ме разпитва къде ходя и какво правя" , заключи Софка.

На едно от последните си участия в заведение в Пловдив тя се пошегува, че може да си хване мъж от града под тепетата, защото там имала много обожатели. Но не крие, че единственият мъж, който има място в сърцето й в момента, е синът й Лоренцо.

Реклама
Реклама
Реклама