Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/1840475 www.bgdnes.bg

Мара Отварачката с рокля за $ 5500

10 000 лева е дала Мара Отварачката за роклята, с която се появи по време на раздаването на наградите на телевизия "Пайнер" неотдавна. Уникалната дреха е от последната колекция на престижната марка "Шанел". Тоалетът е бледо син, а този цвят е изключително актуален през този сезон. Със същия тоалет неотдавна се появи и холивудската звезда Даян Крюгер.

Мария купила роклята от чужбина специално за събитието, което е култово за чалга индустрията. Тя е подарък от любимия й Християн Гущеров, който е единственият сериозен източник на доходи за певицата. Както е известно, тя спря да ходи по участия, след като се залюби с милионерския наследник.

Реклама

Модните критици обаче не останаха във възторг от изпълнителката. Според тях тя въобще не бе успяла да съчетае роклята правилно с останаите детайли от облеклото си. Семплата рокля грозно контрастираше с яркорозови обувки на висока платформа и розов часовник.

От "Шанел" препоръчват този модел да се съчетава с ниски обувки в тъмен цвят! 

На въпросното събитие Отварачката се изложи и като изпълнителка. Въпреки че бе изкарала на сцената цял бенд, изявата на Мара е минала изцяло на плейбек!

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама