Реклама
https://m.bgdnes.bg/svyat/article/13883782 www.bgdnes.bg

Лейди Гага на съд за стиснатост, не дава награда от 500 бона

Лейди Гага е стисната, лъжлива кучка, която не си спазва обещанията. С тези думи американката Дженифър Макбрайд дава певицата на съд и иска обезщетение от 1,5 милиона долара заради това, че гласовитата изпълнителка не изпълнява обещанието си да й даде 500 бона награда. Тлъстата сума наистина е обещана от Лейди Гага преди две години, когато кучетата й са откраднати по време на разходка. Тогава тя казва, че ще даде без никакви въпроси половин милион долара на този, който даде информация за местоположението на животните и благодарение на това те бъдат намерени.
Именно Макбрайд се оказва информаторът, който разкрива къде са френските булдоци на певицата. Животните са намерени и върнати невредими за няколко дни. В течение на разследването е установено, че Макбрайд е съучастница в похищението на песовете и е осъдена на 2 години условно. Заради това Лейди Гага не й дава нито цент въпреки обещанието.
Сега осъдената информаторка се обръща към съда, за да си получи обещаната награда. Тя е категорична, че отговаря на поставените от певицата условия за получаване на 500-те бона, но е била излъгана. Ищцата повдига обвинение за мошеничество и твърди, че заради неполучените пари тя получава „психологически щети, болки и страдания“. Тя иска да си поправя „потрошената“ психика с милион и половина долара обезщетение.
Лейди Гага за момента се въздържа от коментари по темата.

Четете още

Лейди Гага се натиска с Жокера

Лейди Гага се натиска с Жокера

Лейди Гага разцелува Том Круз, който гледа шоуто й в Лас Вегас

Лейди Гага разцелува Том Круз, който гледа шоуто й в Лас Вегас

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама