Реклама
https://m.bgdnes.bg/svyat/article/14880013 www.bgdnes.bg

(Видео) Шоша детронира Васко Жабата! Вижте най-новата интернет сензация!

Истински бум в тик ток прави неизвестен спортяга и става много по-известен от Васко Жабата.

Зеки Халеф, познат и с прякора Шоша, шашва всички с футболните си умения. В социалната мрежа той методично публикува клипчета как вкарва гол след гол. Цели стадиони се изправят на крака и го аплодират възторжено. Ръкоплясканията са съпроводени с гръмогласни хвалебствени викове. На такава народна любов едва ли се е радвал и Марадона.

Проблемът при Зеки Халеф е, че се знае само, че е Зеки Халеф, пише "Нешънъл Уърлд". За него няма категорични сведения откъде е, на колко години е и в кой отбор играе, ако изобщо играе професионален футбол. Някои го наричат Шоша, защото това е никнеймът му в тик ток. Дори и Зеки Халеф може да не е истинското му име.

Реклама

@zaki.khellaf.04 #شوشع #oum_el_bouaghi_news #zaki_khellaf #شوشع #oum_el_bouaghi_news #zaki_khellaf ♬ الصوت الأصلي - HASSAN🎹🖤

Някои от видеата на интернет сензацията са гледани от над 100 милиона души. Шоша събира лайкове от Мозамбик до Исландия и от Ванкувър до Владивосток. Тази слава е помрачена от факта, че в социалните мрежи могат да бъдат купени фалшиви фенове ботове. Някои български "знаменитости" в интернет-платформите например имат над 90 хиляди последователи, но около 70% от тях са фантоми.

Спортните умения на Зеки Халеф също са под въпрос. Докато вкарва голове, вратарите стоят като заковани. Халеф е запитван дали клипчетата не са нагласени, но естествено няма отговор. Възможно е и видеата да са монтаж.

Четете още

Везенков стъпи в НБА без гаджето

Везенков стъпи в НБА без гаджето

Известна фолкпевица с шокиращо признание:  Пяла съм на голо парти

Известна фолкпевица с шокиращо признание: Пяла съм на голо парти

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама