Реклама
https://m.bgdnes.bg/svyat/article/15475733 www.bgdnes.bg

Милионерска държанка: Следенето е тайната на щастливия брак

Непрекъснатото следене, никакво общуване с хора от другия пол и споделяне на всички пароли е ключът към щастливия брак. Или поне така твърди британската домакиня Суди ал Надак, омъжена за дубайски милионер.

Инфлуенсърката със спорен начин на живот споделя непрекъснато моменти от безсмисления си, но напълно щастлив живот на богаташка държанка. Тя занимава аудиторията си със съдържателни неща като пазаруване по скъпарски бутици и ходене на лъскави ваканции, както и със съвети за щастлив брак като нейния. А тайната според нея е да се следите постоянно с половинката си, за да сте спокойни. Заради това и двамата винаги имат включена локализация на телефона, както и приложение, в което могат във всеки един момент да проверяват местонахождението на другия. Тази информация не е достатъчна, за да са спокойни, че няма да залитат по чуждо и да посещават места, които не трябва. Затова двамата спазват пълна забрана да имат приятели от другия пол, като някакво общуване с такива става единствено по "служебни" въпроси, и то в присъствието на другия.

Реклама

За двойката е много важно да има всички пароли за имейли, акаунти в социални мрежи и сайтове, за да няма нищо скрито-покрито. "Така си имаме повече доверие", категорична е Суди, която твърди, че съпругът й Джамал Надак я обича заради огромното количество време и пари, които тя влага в това да се поддържа красива и във форма. "Маникюрът, прическата и гримът ми винаги са перфектни. Аз изглеждам великолепно по всяко време и за това Джамал ми се възхищава най-много", продължава с откровенията 29-годишното маце. Тя признава, че се облича скромно, защото родата на мъжа й е много консервативна и внимава да не ги дразни.

Заради отношенията си с 32-годишния бизнесмен и факта, че се отказва от светския живот в християнска среда, в които е израснала, тя често е обвинявана, че е златотърсачка. Много хора я наричат "безполезна" и "паразит", което не я притеснява особено. Ако се почувства засегната, отива на шопинг терапия в бутиците и си оправя живота и настроението.

Четете още

Топастроложката Алена за сватбените ритуали:
Ритането на менче съсипва брака
Топастроложката Алена за сватбените ритуали:
Ритането на менче съсипва брака

Топастроложката Алена за сватбените ритуали: Ритането на менче съсипва брака

Любов като на кино: Пенсионери се влюбиха след 40 г. раздяла

Любов като на кино: Пенсионери се влюбиха след 40 г. раздяла

Сексът е ключът към щастливия брак!

Сексът е ключът към щастливия брак!

Тайната на щастливия брак - секс, смях и общи интереси

Тайната на щастливия брак - секс, смях и общи интереси

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама