Реклама
https://m.bgdnes.bg/svyat/article/15798044 www.bgdnes.bg

Уанда Нара досажда на рапър

Сапунената опера между певеца Ел Ганте и Уанда Нара сякаш няма край. Когато изглеждаше, че бизнес дамата живее в щастлив брак със съпруга си, футболиста Мауро Икарди, се появяват новини, които отново могат да го поставят под напрежение.

Аржентинският певец, с когото се предполагаше, че Уанда е имала афера, сега извади на бял свят част от личните си разговори в приложението УатсАп.

Реклама

"Често говоря с нея. Даже непрекъснато говоря с нея. Всичко е готино, всичко е страстно, всичко е светло", признава Елиан Валенсуела, както е истинското име на певеца, по време на скорошен чат с известния стриймър Оки.

И за да го докаже, рапърът показва мобилния си телефон: "Не знам, дайте ми обяснение. Непрекъснато съм в движение, за да не се свързвам с нея", коментира той, с което стана ясно, че бизнес дамата нонстоп го търси, въпреки че продължава брака си с футболиста на "Галатасарай".

До такава степен Уанда търси близост с Ел Ганте, че по време на последното посещение на инфлуенсърката в родната й Аржентина двамата имат нова среща. Най-изненадващото е, че това става в дома му, където палавницата пристига със собствената си кола и остава дълго време.

Икарди или не забелязва, или се прави, че не забелязва всичко това и дори сподели селфи със съпругата си преди три дни, придружено от романтична декларация: "Ти си най-красивата история, която съдбата написа в живота ми." Думи, на които Нара просто отговори със сърце.

Историята не изглежда изобщо да е повлияла на Мауро, тъй като миналата събота той отбеляза отново срещу "Анталияспор" в турското първенство и вече има осем гола този сезон.

Четете още

Икарди се врече в любов на Уанда

Икарди се врече в любов на Уанда

Бомбата под юргана Уанда Нара пак отрича да е тежко болна

Бомбата под юргана Уанда Нара пак отрича да е тежко болна

Икарди пак се задява с Чайна

Икарди пак се задява с Чайна

Любовница на Икарди се разбъбри

Любовница на Икарди се разбъбри

Реклама
Реклама
Реклама